Sobe za iznajmljivanje

naslovna / sobe

  • Dompes Mostar sobe
  • Dompes Mostar sobe
  • Dompes Mostar sobe

Smještaj vrhunske kvalitete u samom centru Mostara!

Pogodan za kraće i duže boravke, Dompes vam nudi sobe vrhunske kvalitete opremljene po najnovijim standardima. Različiti tipovi novih i udobnih soba savršen su izbor za individualce, parove ili veće grupe. Bez obzira koji je povod vašeg dolaska ili u kojem broju dolazite, učinit ćemo vaš boravak u Mostaru što ugodnijim i ljepšim iskustvom. 

Naše sobe

Pronađite pravi smještaj za sebe

Deluxe comfort soba s bračnim krevetom

Potpuno nove deluxe comfort sobe s king size krevetom, idealne su za sve goste koji iznad svega cijene komfor i estetiku. Sobe su klimatizirane, sadrže TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike, posteljinu i papuče.

Deluxe soba s bračnim krevetom

Za ugodno putovanje u dvoje izaberite naše deluxe sobe s bračnim krevetom. Sobe su klimatizirane, sadrže TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike, posteljinu i papuče. U kupatilu se nalaze svi potrebni higijenski preparati i sušilo za kosu.

Trokrevetna soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu

Idealne sobe za bračni par s djetetom su naše trokrevetne sobe s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Sobe su klimatizirane, sadrže TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike i posteljinu.

Trokrevetna soba s odvojenim krevetima

Za ugodan boravak s društvom preporučujemo naše trokrevetne sobe s odvojenim krevetima i privatnim kupatilom. Sobe su klimatizirane, sadrže TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike i posteljinu.

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom

Dvokrevetna soba s bračnim krevetom posebno je prilagođena za osobe s fizičkim poteškoćama. Soba je klimatizirana, sadrži TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike i posteljinu. U privatnom kupatilu se nalaze svi potrebni higijenski preparati i sušilo za kosu.

Dvokrevetne sobe s odvojenim krevetima

Za ugodan boravak u dvoje komfor će Vam pružiti standardne dvokrevetne sobe s odvojenim krevetima i privatnim kupatilom. Sobe su klimatizirane, sadrže Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike i posteljinu. U kupatilu se nalaze svi potrebni higijenski preparati i sušilo za kosu.

Jednokrevetna soba s balkonom

Soba s krevetom za jednu osobu izvrstan je izbor za svakog gosta, bilo da ste u Mostaru poslovno ili turistički. Soba posjeduje balkon i privatno kupatilo, klimatizirana je, sadrži TV ravnog ekrana i kabelske programe, Wi-Fi, ormar, radni stol, ručnike i posteljinu.